Przejdź do treści
Przejdź do menu
Ustawienia cookies
Oficjalna strona internetowa projektu Agencji Informacji Naukowej UŚ
Agencja Informacji Naukowej UŚ
Deklaracja dostępności
Menu
Wróć do poprzedniej strony
Wróć
żywność
Artykuł o badaniach dr. inż. Pawła Świta
piątek, 26 kwietnia 2024
Nauki chemiczne
Tekst o monitoringu jakości żywności w stołówkach dla dzieci
piątek, 9 lutego 2024
Pedagogika
dr
Grzegorz Głupczyk
Artykuł o potencjale GMO
wtorek, 28 listopada 2023
Nauki biologiczne
Tekst o potencjale żywności GMO w kontekście rozwiązania światowych problemów żywnościowych
piątek, 13 października 2023
Nauki biologiczne
Biologia
Biotechnologia
Ekspertka UŚ: Wszystkie duże światowe organizacje zajmujące się bezpieczeństwem żywności są zgodne, że jedzenie genetycznie modyfikowane nie jest...
Wypowiedzi dr Barbary Wójcikowskiej [AUDIO]
piątek, 13 października 2023
Nauki biologiczne
Biologia
Biotechnologia
dr
Barbara Wójcikowska
Strony w dziale:
Strony w dziale: